Sponsors

Lees hier hoe je zelf kan sponsoren.

Tussenkomsten - Financieel

Hartelijk dank aan Kuraray/EVAL Europe voor de mooie cheque.

Dank aan GZA Ziekenhuizen campus Sint-Augustinus en Cargill voor de mooie sponsoring via aankoop van Jules DeStrooper-koekjes!

Chiesi uit Diegem

Microtherm uit Sint-Niklaas

Sint-Teresiacollege uit Eksaarde. Lees meer…

Rotaract Waasland, zie hun Facebook-pagina

Onze sponsors voor het ALICE FONDS concert willen we hier vermelden:

Onze zakken van het Alice Fonds (ZAF) zijn gevuld en gesponsord door Argo Reclame, Babylonia, Modecoupon, Tuur Prematuur, Paradisio en Galenco.

Voor ons nieuwe project dat we tijdens Music for Life 2015 gaan lanceren kregen we sponsoring van Argo Reclame uit Lokeren bij het leveren en bedrukken van onze katoenen draagtassen met ons logo.

Op 8 januari 2015 heeft Meyrem Almaci de finale gespeeld van het één programma de laatste quiz van 2014. We supporterden met enkele bestuursleden tijdens de opnames en zagen hoe ze nog een mooie som bijeenspeelde voor ALICE FONDS vzw.

Op 15 oktober heeft Stephanie Planckaert met haar zoontje het VTM programma ‘Kleine Ster, grote ster’ gewonnen en heeft het Alice Fonds als goed doel gekozen. Dank je wel voor deze steunverlening en naambekendheid.

Op 21 juni 2014 beklimmen 105 fietsers van het UZA en de gemeente Edegem samen de Mont Ventoux. Dat doen ze voor hun plezier, maar ook om geld in te zamelen voor een goed doel. Zij kozen voor een initiatief dat ontstaan is in het UZA: het Alice Fonds, dat financiële steun biedt aan ouders van te vroeg geboren kindjes. Jij kan ook je steentje bijdragen door de fietsers te sponsoren!

Hieronder het resultaat van dit prachtige initiatief!

We danken de firma Nestlé voor de gulle schenking.

We danken het steunfonds GZA voor de 2 milde schenkingen in 2012 en 2013.

Op zaterdag 1 september 2012 organiseerde Young Golfers in golfclub 3 Eycken te Edegem een ‘Bring A Friend’ tornooi waarvan de opbrengst aan het Alice Fonds werd geschonken. Hartelijk dank aan Yoka en Ward voor de schitterende organisatie.

Jumping Leemputten uit Weelde richtte op zaterdag 16 juni voor de 4de maal een jumpingtornooi in met integrale opbrengst voor het Alice Fonds. Alweer een prachtig initiatief.

De Provinciale Adviesraad Antwerpen van Cera besliste principieel om ons project te steunen met een financiële tussenkomst van 5000 euro.
Hiermee worden twee saturatiemeters en sensorprobes aangekocht.

Op zondag 7 augustus 2011 vond in Retie een sponsoractie met badeendjes plaats ten voordele van speelboerderij “De oude stal”. Sponsor voor 2,50 euro een eend. Wint je eend? Dan krijg je 50 euro.

Meyrem Almaci won de radio 1-kwis “Dubbelcheck” en schenkt ons daardoor 500 EUR. Herbeluister deze uitzending via de volgende link.

Op 30 mei 2010 tussen 12 en 13u vertegenwoordigde Nic Bathazar het Alice Fonds op Radio 2 in het programma “quizt’t”. Herbeluister deze uitzending via de volgende link.

Het IT-bedrijf Oracle uit Vilvoorde schonk ons 76 filmtickets als sponsoring bij de paaseitjes- en truffelsverkoop in de Antwerpse ziekenhuizen.

Op 5 maart 2008 overhandigde de service-club de Ronde Tafel uit Herentals een cheque van 3000 euro aan het Alice Fonds. De overhandiging vond plaats tijdens de info-avond in het UZA.

In juli 2007 overhandigde de jongeren-serviceclub Rotaract Waasland een cheque van 1200 euro aan het Alice Fonds. De overhandiging vond plaats aan de Hulstbaan in Sinaai, ten huize van een extreem-prematuur geboren jongetje Frederik. Het geld werd gebruikt voor de aankoop van een aspiratietoestel dat het Alice Fonds uitleent aan hulpbehoevende ouders.